Zategnuti odnosi Rominih nogometaša i navijača: Kapetanu vraćen dres

Tekst: Totalsport
Foto: AFP

NEMALO se Francesco Totti (32) iznenadio kada mu je s dijela tribine koju popunjavaju najvjerniji navijači Rome vraćen dres koji je bacio u publiku.

Zbilo se to nakon 3:1 pobjede Rominih nogometaša u 3. kolu talijanske Serije u “vječnome gradu”, gdje je gostovala Fiorentine. Totti je na toj utakmici bio dvostruki strijelac, a svoju je radost odlučio podijeliti s navijačima.

Velik je dio njih koji mu zamjera odugovlačenje oko ugovora, no ovaj puta razlog vraćanju dresa ne treba tražiti u tome. Barem tako tvrdi neimenovani predstavnik navijačke skupine, koji je za Il Messaggero izjavio:

"Ugovor s time nema nikakve veze. Bila je to tek lakomislena gesta individualca. Mi nemamo ništa protiv Tottija. Ipak, vratili bismo dres nekog drugog nogometaša."

Romini navijači predbacuju igračima da igraju “samo kada to žele”, te da je to glavni razlog zbog čega su i poraženi na otvaranju Lige prvaka u Baselu 2:0. U prvenstvo su, pak, krenuli s dva poraza i dvije pobjede.

Totti, Romin kapetan, se cijelu karijeru nije maknuo od "vučice" za koju je prvi puta među profesionalcima nastupio 1992. godine.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara