Zbog falsificiranja Eduardovog potpisa više od 500 tisuća kuna sudskih troškova!

Tekst: M.P
Foto: AFP

NE SAMO da nije dobio 8,7 milijuna kuna, koliko je tvrdio da mu Eduardo da Silva duguje, već će Miljenko Radivojević prema nalogu Općinskog suda poznatom nogometašu morati isplatiti preko 500 tisuća kuna sudskih troškova.

Kako je sud odlučio da je sporni ugovor na temelju kojega je Radivojević i potraživao novac od Duduovog transfera u Arsenal falsificiran, odnosno grafolozi su svojim vještačenjem utvrdili da hrvatski nogometaš nije potpisao taj dokument, troškove suđenja, ali i grafologa, snosit će tužitelj, u ovom slučaju Radivojević.

Podsjećamo, Radivojević je na početku Eduardove karijere bio njegov savjetnik, a današnji nogometaš Arsenala pristao je da mu se ovaj brine za određene aspekte karijere, no dvojac je, prema Eduardovim riječima, sporazumno raskinuo taj ugovor.

Radivojević je s druge strane tvrdio kako je rođeni Brazilac s njim potpisao novi ugovor prema kojem mu pripada 10 posto od Eduardovog transfera iz Dinama. Grafolozi su utvrdili da je potpis na navodnom ugovoru falsificiran, a Radivojević će, čini se, ostat lakši za više od pola milijuna kuna i protiv njega će biti pokrenut kazneni postupak.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara