Zbog Pršinih problema s koljenom Le Guen u potrazi za novim napadačem

Zbog Pršinih problema s koljenom Le Guen u potrazi za novim napadačem

SVEGA nekoliko sati nakon što je nogometni svijet obišla vijest da se ponajbolji hrvatski reprezentativac Dado Pršo oprostio od hrvatske reprezentacije, trener Glasgow Rangersa Paul Le Guen shvatio je da je Pršina ozljeda koljena sve ozbiljnija i da se mora što prije dati u potragu za novim napadačem.

Iako je u cijeloj priči službeno potvrđeno tek to da Pršo više ne namjerava nastupati u nacionalnom dresu, te da je razlog tome stara ozljeda koljena, u samom Glasgowu nagađa se da bi Dado nakon isteka ugovora (sljedećeg ljeta) mogao zauvijek napustiti Ibrox.

Koljeno mi je lošem stanju i stoga je kraj moje karijere vrlo blizu." - kazao je Pršo dodajući da će kada mu istekne ugovor "sjesti sa svojom obitelji i odlučiti što bi bilo najbolje za njega".

Le Guen je nakon razgovora svjestan Pršine situacije, te iako zna da je Dado neprocjenjivo važan za Rangerse, možda će morati razmišljati o izradi strateškog rasporeda Pršinih nastupa u predstojećoj sezoni škotskog prvenstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Budući da Francuz ima samo Krisa Boyda i Nachu Novoa kao opcije za Pršinu zamjenu postavlja se logičan zaključak kako je nabavka novog napadača do završetka ljetnog prijelaznog roka (31. kolovoz) prioritet broj jedan u glasgowskoj momčadi.

Očekuje se da Rangeri već ovog tjedna obznane svoju posljednju ponudu austrijskoj Vienni od koje žele otkupiti  Filipa Seboa. Austrijanci kažu kako se iz Škotske tjedan dana nitko nije javio, ali da bi se to moglo promijeniti već ovog tjedna.

Osim ovog, Le Guen razmišlja i o mogućem transferu 19-godišnjeg danskog napadača Niklasa Bendtnera, koji je ipak manje izgledan jer je Arsenalov trener Wenger mladog Danca već uključio u predsezonsku momčad.

I.K.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara