Zdravko Mamić podnio ostavku

IZVRŠNI dopredsjednik Dinama Zdravko Mamić podnio je ostavku nakon još jedne blamaže zagrebačkog prvoligaša. Naime, u Maksimiru je Slaven Belupo bez nekoliko standardnih prvotimaca svladao Dinamo 2:1, nakon čega je Mamić najavio odlazak iz kluba.

"Mislio sad da se svašta može dogoditi, ali da se dogodi ovo što se dogodilo danas nisam mogao zamisliti. Dođe mi da si zapjevam Došao je i taj dan, nije umro Partizan, ali je umro Zdravko Mamić. Žao mi je što nisam uspio u svojoj misiji. 33 godine sam u ovom klubu, i skoro da sam više želio da Dinamo uspije nego da mi obitelj bude na okupu. Ne želim sad iz ovoga izvlačiti nikakvu patetiku. Moja konačna odluka je da odlazim iz Dinama. Sreća je da je za ponedjeljak zakazan redovni sastanak Izvršnog odbora, na kojem ćemo odlučiti što dalje. To je sve što ja imam za reći" - rekao je Zdravko Mamić nakon utakmice Dinamo - Slaven Belupo, dodajući kako ima veliko povjerenje u ovu momčad i siguran je da će Dinamo uspjeti, ali bez njega.

Mamić je rekao i kako mu je najviše  stalo do Bad Blue Boysa koje je izuzetno poštovao. "Oni i ja smo isti, na istoj strani. Malo je nedostajalo da odem neokrznut, ali u 92. minuti su me zakačili" - prenosi Sportnet riječi Zdravka Mamića, kojem su navijači vikali "Mamiću, odlazi".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bez obzira na moj odlazak, neću biti kočničar, rušitelj poput nekih koji su se kleli u Dinamo i sve radili kako bi naudili meni i Dinamu. I dalje ću dolaziti na stadion i navijati. Oni koji će me naslijediti moći će računati na moju podršku." - zaključio je Mamić.

Glasnogovornik Dinama Ado Kožul izjavio je da će se u ponedjeljak na sastanku Izvršnog odbora kluba dogovoriti što i kako dalje. Izvršni odbor mora, rekao nam je Kožul, potvrditi Mamićevu odluku da ode iz kluba.

U ponedjeljak je Izvršni odbor trebao raspravljati o imenovanju Barića za novog sportskog direktora, te Miljenka Raka za novog kondicijskog trenera, no čini se da će sada glavna točka dnevnog reda biti Mamićeva ostavka.

A.H.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara