Zdravko Mamić: Tottenham u Maksimiru bi nam donio milijun eura, a NEC neće ni milijun kuna

Zdravko Mamić: Tottenham u Maksimiru bi nam donio milijun eura, a NEC neće ni milijun kuna

DINAMOVE šanse da prođe skupinu jako su male, realno procjenjuje izvršni dopredsjednik Zdravko Mamić koji utakmice protiv velikih europskih ekipa shvaća prvenstveno kao vrijedno iskustvo za mladu momčad modrih.

"Za nas je ovo isključivo stjecanje međunarodnog iskustva, po mogućnosti osvajanje što većeg broja bodova. No, nogomet ne bi bio tako zanimljiv kad bi bio predvidiv", rekao je Zdravko Mamić za SN te ispričao dojmove s ručka s Tottenhamovom delegacijom u Nyonu: "S njima smo veliki prijatelji. Kažu da nema govora o otkazivanju Juandeu Ramosu. Ni na sekundu ne dovode u pitanje opravdanost transfera Modrića i kupnje Ćorluke".

Mamić bi više volio da kod kuće igra s jakim protivnicima jer bi to napunilo klupsku blagajnu. Ovako će Dinamo protiv NEC-a vjerojatno pozdraviti prazne tribine. "Željeli smo Tottenham u Zagrebu, na tome bismo zaradili milijun eura, a NEC neće donijeti ni milijun kuna. Ipak, molim gledatelje da nam pomognu. Ako igrači osjete da je publika digla ruke od njih, onda su i oni u depresiji. Mislim da smo na dobrom putu, ali sve ove godine naglašavam problem struke", kaže Mamić te dodaje da šef Dinamove struke Branko Ivanković može i mora bolje:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Postigao je povijesne rezultate, ali nismo zadovoljni kako trenutačno igramo. On, Zoran i ja sjest ćemo na kraju polusezone i podvući crtu pod urađeno".

J.C.
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara