Ždrijeb Grand Slama u Wimbledonu nije pomazio Karlovića

OBJAVLJEN je ždrijeb za treći teniski "Grand Slam" sezone koji u ponedjeljak počinje u Wimbledonu. U pojedinačnoj konkurenciji Hrvatska će imati šest predstavnika, po troje u muškoj i ženskoj konkurenciji.

Najlošije je prošao Ivo Karlović. Istina, u 1. kolu će igrati protiv kvalifikanta, ali ukoliko prođe dalje već u 2. kolu ga najvjerojatnije očekuje ponovni dvoboj protiv Amerikanca Andyja Roddicka protiv kojega je igrao u finalu Queens Cluba prošloga tjedna. Roddick, koji je postavljen za drugoga nositelja, će u 1. kolu igrati protiv Čeha Jirija Vaneka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I Mario Ančić, koji je postavljen za 10. nositelja, u 1. kolu očekuje protivnika iz kvalifikacija, a u slučaju pobjede u 2. kolu će igrati protiv Austrijanca Stefana Koubeka ili još jednog kvalifikanta. Ivan Ljubičić, koji je 20. nositelj turnira, u 1. kolu igra protiv Austrijanca Juergena Melzera, a u slučaju pobjede u 2. kolu ide na Španjolca Alexa Calatravu ili kvalifikanta.

Karolina Šprem koja je postavljena za 25. nositeljicu ženskog dijela turnira će u 1. kolu igrati protiv Tamarine Tanasugarn iz Tajlanda, a ukoliko prođe dalje u 2. kolu ju očekuje pobjednica susreta između Britanke Sarah Borwell i Amerikanke Shenay Perry.

Jelena Kostanić za suparnicu u 1. kolu je dobila 27. nositeljicu Čehinju Nicole Vaidisovu, dok bi u 2. kolu mogla igrati protiv Australke Samanthe Stosur ili Čehinje Michaele Pastikove.

Sanda Mamić će u 1. kolu odmjeriti snage s 30. nositeljicom Ruskinjom Dinarom Safinom, dok bi u slučaju pobjede u 2. kolu mogla igrati protiv Čehinje Barbore Strycove ili Amerikanke Lilie Osterloh.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara