Zekić: Pobjedom ćemo potvrditi da smo kvalitetna momčad

NOVI napadač u riječkoj momčadi Zoran Zekić vjeruje da do pobjede protiv Pule neće doći samo zato što su favoriti, već ako odigraju 100 posto svojih trenutnih mogućnosti.

Zekić je siguran da neće biti lako jer Puljani igraju tvrdo, 90 minuta se brane i tek povremeno protunapadima prelaze na suparničku polovicu. 

Objašnjava da cijelih 90 minuta treba boraviti ispred suparničkih vrata, a još se dodatno treba snaći i uigrati, jer je lani u Interu igrao protunapade.

Novi napadač Rijeke vjeruje da on i Krpan mogu dobro odigrati u svakoj situaciji, iako se još nisu naučili jedan na drugoga.

 "Odigramo li odgovorno bit će sve u redu, nadam se samo sportskoj sreći koja nam je u Splitu okrenula leđa. Mogli smo postići tri-četiri gola protiv jakog Hajduka, a sad će nam biti dovoljan samo jedan" - izjavio je Zekić za Jutarnji list.

Trenera Pule Staro Češko Igora Pamića muče ozljede Šehića, Lukunića i Stošića, ali kaže da nemaju namjeru izvjesiti "bijelu zastavu" jer će domaćini ulogu favorita trebati dokazati na travnjaku.

"Rijeka je jedan od favorita prvenstva, dok će se naša momčad uigravati tijekom prvenstva. Bez obzira na sve, mi ćemo napraviti sve kako bi ostali neporaženi" - optimističan je Pamić.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara