Žgur: Niko će raskinuti ugovor s Portsmouthom, ali i na ljeto potpisati novi

Žgur: Niko će raskinuti ugovor s Portsmouthom, ali i na ljeto potpisati novi

NAKON što su se jučer u hrvatskom medijskom prostoru pojavili napisi kako će Niko Kranjčar na ljeto raskinuti ugovor s Portsmouthom i promijeniti igračko okruženje, kontaktirali smo Nikinog odvjetnika Emila Žgura kako bi provjerili istinitost tih tvrdnji.

Žgur je uistinu potvrdio raskidanje ugovora s Portsmouthom, ali ne i odlazak iz ovog premierligaškog kluba. "Istina je da će Niko na ljeto raskinuti ugovor s Portsmouthom, ali samo da bi potpisao novi trogodišnji ugovor s istim klubom", rekao je Žgur u razgovoru za Index.

Hoće li ova Žgurova izjava napokon uspjeti utišati špekulacije o Nikinu odlasku iz Portsmoutha, teško je reći, s obzirom da je prilično jasno kako mlađi Kranjčar ima više nego dovoljno razloga da bude nezadovoljan svojim statusom u klubu. A taj se status na momente čini uistinu čudnim.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vrlo su često u hrvatskim medijima bile prenošene izjave Harryja Redknappa, Nikinog trenera u Portsmouthu, koji za našeg mladog reprezentativca nikad nije imao reći ništa što nije pohvalno. No, svoj hvali usprkos, Nikina se minutaža na terenu i dalje ne povećava i možemo reći da u Engleskoj još nije dobio pravu priliku da pokaže što sve može i zna.

Još kad se uzmu u obzir i Nikine izvrsne igre za hrvatsku nogometnu reprezentaciju pod vodstvom Slavena Bilića, nije nemoguće zamisliti da se za bivšeg Dinamovca i Hajdukovca počinju interesirati drugi klubovi iz liga petica. Hoće li se neki od tih klubova odlučiti Niki krajem sezone pružiti bolju ponudu i perspektivu od one koju mu daje Portsmouth, vjerojatno ćemo saznati u lipnju, ali kako sada stvari stoje, Niko ostaje tamo gdje jest.

P.V.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara