Zidane odbio Chicago

CHICAGO FIRE je još jedan klub iz Major League Soccera koji se na valu Beckhamanije nastojao pojačati europskom superzvijezdom, pa makar Zizou bio u zasluženoj mirovini.

Međutim, od toga neće biti ništa jer velikanu svjetskog nogometa nije do kaskanja američkim travnjacima za "dolar više" u 35 godini života. Gazda Chicaga John Guppy je nevoljko priznao da im je Zidane priopćio da nije zaintereisran za prekoocenasko rivalstvo sa dojučerašnjim kolegom galacticosom.

"Pristupili smo Zidaneu, ali su to napravili i svi ostali klubovi u MLS-u. Odgovor koji smo svi dobili je isti: on je u mirovini".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zidane nije jedini koji je klubu iz "windy cityja" uručio košaricu: osim njega, željeli su se pojačati i Henrikom Larssonom, ali ih je i on odbio: "Bili smo veoma zainteresirani za njega, ali nam je jasno rekao kako se želi vratiti u Švedsku, bez obzira na veličinu naše ponude. Ponudu Manchestera nije mogao odbiti".

Fire je želio Larssona nakon isteka posudbe u Unitedu, ali je njegov agent odbio i tu mogućnost, jer se Šveđanin vraća u Helsingborg.

Foto: AFP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara