Zidane: Volio bi jednog dana biti trener RealaVELIKAN francuskog i svjetskog nogometa Zinedine Zidane otkrio je gajenje trenerskih ambicija u budućnosti. Kaže da bi volio jednog dana preuzeti i vođenje Real Madrida.

Zidane zasad u "kraljevskog klubu" obavlja posao savjetnika. Nema specificiran opis radnog mjesta i ne prima plaću, a predsjednik Reala Florentino Perez malo je pojasnio Zidaneovu "savjetničku" ulogu.

"Zidane nas može savjetovati i s tehničkog i sa sportskog gledišta. No, ovo je i tako za njega prijelazna godina. Real Madrid je velika tvrtka i vrlo težak model za razumjeti ga, koji uključuje sportski, ekonomski i socijalni aspekt. Zidane mora učiti raditi svoj posao iz svih tih aspekata", kaže Perez.

Zidane je podvukao da je vrlo sretan što je dobio priliku raditi u klubu. Kaže da mu je želja krenuti stopama bivših suigrača iz francuske reprezentacije Didiera Deschampsa i Laurenta Blanca, koji su zaplovili u trenerske vode.

"Dobio sam priliku za učenje, to je sjajno. Znam da ću jednog dana dobiti priliku i za vođenje Reala. Hoću li je iskoristiti? Zašto ne?", poručuje Zidane.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara