Zlatko Kranjčar: Jurčević je kriv za Nikinu ozljedu

OTAC Dinamovog kapetana, najtrofejniji hrvatski trener Cico Kranjčar smatra kako je Dinamov trener Nikola Jurčević kriv što Niko vuče ozljedu trbušnog zida i prepona.

Iako su neki postavili pitanje je li Niko zaista ozlijeđen, pa je čak i Barić navodno došao u Maksimir provjeriti što je istina, mladi Dinamov kapetan niti ovaj vikend neće izaći na teren.

Bariću je bilo sumnjivo što je Niko otkazao nastup u reprezentaciji zbog ozljede, a nekoliko dana nakon toga igrao je za Dinamo prvenstvenu utakmicu svih 90 minuta. Nažalost Nikina ozljeda je stvarna, i pitanje je kada će se oporaviti.

Zlatko Kranjčar smatra kako je za ozljedu kriv Nikola Jurčević. Naime, tvrdi kako je logično da netko s takvom ozljedom, odnosno tek oporavljen od takve ozljede, ne trenira na snijegu i teškom terenu, a nakon toga i na umjetnoj travi. Ne slaže se niti s tim što je Niko igrao svih 90 minuta u susretu protiv Zagreba. Zna da je Niko potreban Dinamu, no u tako čvrstoj utakmici nedovoljno oporavljen nije mogao ništa osim pogoršati svoju ozljedu.

Kranjčar se dalje pita zašto u klubu krive njega za Nikinu kilažu, prenose Sportske novosti. Tvrdi da ne želi, niti je ikad trenerima solio pamet u vezi svog sina. "Ako u Dinamu smatraju da je pretežak, neka riješe taj problem", rekao je Kranjčar senior dodajući kako bi on svojim autoritetom i treninzima takvog igrača vratio na normalnu težinu, pišu Sportske. Niko Kranjčar na svojih 185 cm visine, ima 86 kilograma.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara