Zločesti Plavi Dečki sablažnjuju Norvežane pušenjem i pijenjem na javnom mjestu

ZLOČESTI plavi dečki sablažnjuju Norvežane "pušenjem " i pijenjem na javom mjestu što je u Norveškoj nečuveno, ali i podložno prekršajnoj prijavi.

Norveški BBB o hrvatskim: Rušilačka horda nam dolazi u grad!

Nakon što je jučer u bergensku zračnu luku sletjelo prvih 200-njak Bad Blue Boysa, prema pisanju domaće dnevne novine Aftenposten, nije dugo trebalo da se pripadnici ove "zloglasne" navijačke skupine sukobe sa pripadnicima javnog reda i mira.

Pa se tako oglasila i bergenska policija koja tvrdi da javljeno da na više lokacija imenjaci domaćih navijača puše i piju alkohol unatoč upozorenju službenika. Osim upražnjavanja cigareta i alkohola, zagrebačke navijače se dovodi i u vezu sa krađama u lokalnim trgovinama.

U današnjem broju iste tiskovine, se spominje brojka od čak 700 navijača koji se očekuju na današnjoj utakmici, a koji bi se trebali pridružiti tijekom dana.

"Na mjestima gdje se skupljaju u većim grupicama, pojačano je patroliranje policije koji su spremni poduzeti potrebne akcije u slučaju nereda", piše među ostalim.

Hrvati se spominju kao nevoljki za bilo kakvu suradnju s lokalnim novinarima jer su na svaku molbu za davanjem izjave odgovorili s nepopularnim "No comment".

Čelična ograda za zagrebačke huligane

U vijestima koje su još jučer emitirane na norveškoj nacionalnoj televiziji, preneseno je da je za navijače Dinama podignuta metalna ograda koja dijeli tribine i teren jer se po njihovoj ocjeni, navijače Dinama smatra najgorim huliganima u Europi.

M.P.
Foto: I.L.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara