Zlu ne trebalo: Naši vježbali penale na popodnevnom treningu

POPODNEVNI trening propustili su Hrvoje Vejić zbog temperature i ponovno Ivan Rakitić što definitivno nije dobar znak.

Naime, Rakitić ne trenira već dva dana s ostatkom ekipe, već u hotelu po prilagođenom programu u bazenu i teretani. Dobra vijest je i da je Srna ponovno u punom pogonu, odradio je po našoj procjeni odličan trening i matirao Vedrana Runju fantastičnim udarcem iz daljine. Naravno, na treningu nije bilo Ivana Budana koji je u Italiji te Darija Kneževića, no, iz Bremena se vratio Ivan Klasnić. Redoviti pregledi krvi i bubrega prošli su u redu te je Ivan ponovo s ostatkom ekipe.

Modrić i Srna nepogrješivi sa bijele točke

Nakon klasičnog zagrijavanja i već standardnog drila Miljenka Raka odigrana je i trening utakmica prve momčadi i rezervi. Slaven Bilić iz prikrajka je promatrao momčad koja bi trebala zaigrati u četvrtfinalu. Svi su bili na svojim pozicijama osim dakako Rakitića. Rezerve su pojačali Asanović i Mrmić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimljivo, naši su reprezentativci vježbali izvođenje jedanaesterca, dok je Kalinić na pomoćnom terenu s Aljošom Asanovićem vježbao slobodnjake, što mu baš ruku na srce i nije išlo, pa su lutke na napuhavanje letjele kao maslačci po vjetrovitu danu. Što de tiče jedanaesteraca, impresionirale su nas izvedbe Modrića i Srne koji su nepogrješivi, a može se primijetiti da većina igrača gađa u donji lijevi kut.

Turski plaćenici sa ZDF-a

Trening smo po običaju promatrali sa balkona obližnjeg hotela, a u sobi pokraj nas parkirali su se reporteri ZDF-a. koji su snimali cijeli trening. Kapetan Niko Kovač prilikom trčanja dobacio im  je da prestanu snimati, no, naravno da ga nitko nije poslušao.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara