ZOI Torino: Talijanska policija u sobama Austrijanaca pronašla injekcije

Talijanska policija objavila je kako je prilikom racije u sobama austrijske reprezentacije u skijaškom trčanju i biatlonu prošle noći pronašla upotrebljavane injekcije, te da su one poslane na ispitivanje.

"Kada smo ušli u hotel, jedan od skijaša je bacio nekoliko injekcija kroz prozor. Pokupili smo ih i poslali na ispitivanje", izjavio je policijski izvor.

Glavni tajnik Austrijskog olimpijskog odbora Heinz Jungwirth izjavio je kako nitko iz vodstva austrijske delegacije u Torinu nije dobio nikakvu obavijest policije o rezultatima racije.

Inače, dvojica ponajboljih austrijskih biatlonaca Wolfgang Perner i Wolfgang Rottmann napustili su kamp reprezentacije, no Jungwirth je izjavio kako njihov odlazak iz Torina nema veze s prošlonoćnom racijom.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vođa naše biatlnske reprezentacije mi je rekao kao su njih dvojica završili sa svojim nastupima na Igrama i da su zato otišli kući. Potpuno je normalno da odete kući ako ste završili s nastupima", rekao je Jungwirth.

Čudno objašnjenje s obzirom da je u utorak na rasporedu utrka štafeta na 4x7.5 kilometara, a Perner i Rottmann su standardi članovi austrijske četvorke.

(Hina) xzm yzm

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara