Zoran Vulić ponovo odlazi

ZORAN VULIĆ ipak će napustiti splitski Hajduk. Iako vijest još uvijek nije službeno potvrđena iz klupske uprave, Vulić je tijekom razgovora s novinarima u ponedjeljak ujutro najavio svoj odlazak, prenosi HRT.

Posljednji Hajdukovi rezultati kojima su praktički rješene sve dileme oko podjele trofeja samo su jedan  od razloga Vulićevog odlaska. Sve češće je pod raznoraznim pritiscima i sve lošije se nosi s tim. 

Od publike se oprostio porazom od Pule, na Poljudu pred tisuću gledatelja. Tužan epilog priče koja je tako dobro krenula. Hajduk je furiozno otvorio sezonu i unatoč objektivno slabijoj momčadi, držao korak s Dinamom. A sve se skupa savršeno uklapalo u Grgićevu viziju sezone bez imperativa. Zaredali su se pehovi, a potom su došle utakmice s Dinamom. Hajduk je izubio bitku. Nakon posljednjeg i vjerojatno najbolnijeg poraza u polufinalnom uzvratu kupa, pokrenuta je lavina nezadovoljstva, a nakon konačnog sloma protiv Pule, samo su rijetki optimisti vjerovali da Vulić može preživjeti.

Večeras bi trebalo bi biti poznato ime Vulićeva nasljednika, iako postoje insinuacije kako će čelnici prvotno pokušati zadržati aktualnpg trenera. U slučaju neuspjeha, suradnja s Vulićem raskinut će se sporazumno, a kao novi potpisnici ugovora s Bilima spominju se Mladen Pralija, Mario Čutuk, Stanko Poklepović te Ivan Pudar.  Dok uprava na čelu s predsjednikom Brankom Grgićem ne donese konačnu odluku, brigu oko Hajdukova pogona preuzet će Pero Nadoveza.

Foto: V.G.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara