10,000 ljudi s ulaznicama neće biti pušteno na koncert Bijelog Dugmeta?

KONCERT Bijelog Dugmeta u Zagrebu okarakteriziran je kao skup visokog rizika jer se očekuje preko 60,000 posjetitelja, a sami organizatori najavljuju više od 70,000 ljudi.

Zagrebačka policija je, međutim, najavila da će zatvoriti stadion nakon što uđe 60,000 ljudi, pa se postavlja pitanje što će se dogoditi s onima koji ostanu "višak".

Organizatori, koji su kazali da će se "pobrinuti za one koji će ostati vani s kartama", garantiraju spektakl kakav Zagreb nije vidio.

U srijedu u 16 sati otvoriti će se 41 ulaz na maksimirski stadion, a gledatelji će morati proći kroz par pregleda gdje će im se oduzeti nedopušteni predmeti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stadion će, kako javlja Jutarnji list, čuvati 1341 zaštitar koji će spriječavati ulaz pijanim osobama ili onima koji će nositi alkoholna pića.

Izlazak Bijelog Dugmeta na pozornicu bit će popraćen vatrometom i pirotehničkim efektima MG Taylora.

Svota prikupljena od karata bit će, kako se kalkulira, oko milijun i pol eura, što se može usporediti sa iznosom transfera Nike Kranjčara u Hajduk.

Bilo kako bilo, vjerujemo da se političari koji su najavili svoj dolazak na stadion, poput Đurđe Adlešić i Šime Lučina, neće naći među 10,000 fanova koje policija neće pustiti na stadion iz sigurnosnih razloga.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara