20 splitskih dilera palo sa šest kilograma heroina

U VELIKOJ akciji splitske policije i USKOK-a uhvaćeno je 20 dilera sa šest kilograma heroina i deset kilograma smjese za mješanje. Službene potvrde nema iako cijeli Split od jutra bruju o ovom događaju, te je samo rečeno da će rezultati ove velike akcije biti priopćeni tijekom sutrašnjeg dana. Policija i USKOK su više mjeseci pratili i prisluškivali uhićene, a droga je pronađena nakon pretresa njihovih stanova.

Navodno su uhićeni braća Svalina, Joško i Goran, koji su već osuđivanje za dilanje, te trojica braće Ahmeti, također poznati policiji. Četvrti brat Ahmeti je u bijegu te policija traga za njim. Braća Ferdi i Mehdi Ahmeti u svojoj kriminalnoj karijeri prikupili su više od dvadeset kaznenih prijava zbog razbojništava, krađa i nasilničkog ponašanja, ali nisu.

Neki od uhićenih se dovode i u vezu s podmetanjem eksploziva pod automobil kick boksača Igora Alagića u travnju ove godine, pri čemu je potpuno uništen njegov VW Polo. Alagić je do sada zaradio sedam kaznenih prijava, jednu zbog zloporabe opojnih droga.

D.M.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara