30 godina zatvora ženi koja je organizirala orgije za maloljetnike

41-GODIŠNJA Amerikanka Silvia Johnson osuđena je na 30 godina zatvora jer je organizirala seksualne zabave sa srednjoškolcima, na kojima su maloljetnici uzimali alkohol i droge. Silvia je javnosti postala poznata po izjavi policijskim istražiteljima, kojima je, pokušavajući opravdati svoje postupke, kazala kako je željela biti "cool mama", javlja CNN.

41-godišnju Silviu Johnson optužnica je u dvije točke teretila za seksualno napastovanje, te devet točaka za poticanje delikvencije.

"Zabave" za tinejdžere Silvia je organizirala u svom domu u Coloradu gotovo svakog tjedna u periodu od listopada 2003. do listopada 2004. godine. Navodno je drogu davala osmorici dječaka, a s njih pet je imala seksualan odnos.

Policiji je kazala kako je željela biti "cool mama", te kako se osjećala kao jedna od njih. Davala je tinejdžerima marihuanu, tablete, Jack Daniels, Bacardi Rum i ostala pića.

Silvia je priznala krivnju, a iako je presuda trebala biti izrečena krajem prošlog mjeseca, izricanje presude je odgođeno jer je Silvia dan uoči datuma predviđenog za izricanje presude doživjela prometnu nesreću.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara