300.000 zrakoplovnih karata za 19 eura

NISKOTARIFNA zrakoplovna kompanija Germanwings nudi, u sklopu svoje do sada najveće promotivne akcije, 300.000 zrakoplovnih karata po cijeni od 19 eura, s uključenim svim taksama i pristojbama.

Promotivna akcija počinje danas, 30. lipnja u 19:00 sati i traje do 3. srpnja, 23:59 sati, a povoljne karte mogu se kupiti na internet stranici www.germanwings.com.

U akciji sudjeluje svih dvadeset zemalja prema kojim tvrtka prometuje. Tako se aviokarte po cijeni od 19 eura mogu kupiti i za letove iz tri hrvatska grada prema tri destinacije u Njemačkoj, tj. iz Zagreba, Splita i Dubrovnika prema Kölnu, Berlinu i Stuttgartu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Idealna prilika da posjetite gradove u Njemačkoj, ali i 36 drugih europskih gradova do kojih Germanwings prometuje. Ljeto u Stockholmu, jesen u Veroni, zima u Zürichu, proljeće u Velikoj Britaniji – sve je, uz malo planiranja, moguće s ovom Germanwingsovom promotivnom akcijom.

Iz kompanije Germanwings poručuju: "Surfajte umjesto da stojite u redu! Izbjegnite gubljenje vremena u putničkim agencijama te kupite povoljnu zrakoplovnu kartu putem interneta.

.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara