7 RAZLOGA ZAŠTO STUDIRATI NA RIT CROATIA Još se stigneš prijaviti za stipendiju, požuri!

7 RAZLOGA ZAŠTO STUDIRATI NA RIT CROATIA Još se stigneš prijaviti za stipendiju, požuri!

Foto: PR Foto

RIT Croatia ima natječaj za dodjelu stipendija čiji fond iznosi više od 2,6 milijuna kn. Prijave u ranom upisnom roku zaprimaju se do 15. veljače, a rezultati će biti objavljeni 15. ožujka 2016. Stoga ispuni PRIJAVNI OBRAZAC i prijavi se odmah!

Donosimo sedam razloga zašto studirati na američkom koledžu u Hrvatskoj:

1. DVIJE DIPLOME - RIT Croatia studentima po uspješnom završetku studija dodjeljuje dvije diplome, američku diplomu koju dodjeljuje Rochester Institute of Technology i hrvatsku diplomu koju dodjeljuje RIT Croatia. S međunarodno priznatom američkom diplomom RIT-a studenti imaju izvrsne prilike za zapošljavanje diljem Europske unije i svijeta.

2. VISOKI MEĐUNARODNI STANDARDI OBRAZOVANJA - Kao dio Rochester institute of Technology, poznatog i jednog od najvećih američkih privatnih sveučilišta, RIT Croatia nudi obrazovanje usmjereno na razvoj karijere. Programi i nastavni planovi u potpunosti su usklađeni sa standardima obrazovanja ovog američkog sveučilišta. Drugim riječima, studenti u Hrvatskoj pohađaju iste studije koje pohađaju studenti RIT-a u Americi.

3. STUDIRAJ NA ENGLESKOM JEZIKU - Nastava se izvodi na engleskom jeziku, po suvremenim američkim programima i udžbenicima, što studentima omogućuje usavršavanje engleskog jezika do naprednog stupnja poslovne komunikacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
4. STUDIRAJ U AMERICI ILI DUBAIJU - Studentima RIT Croatia pruža se prilika da jedan semestar pohađaju na matičnom kampusu sveučilišta u Rochesteru, državi New York i na kampusu RIT Dubai, u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

5. STRUČNA PRAKSA = KLJUČ DO POSLA - Ured za stručnu praksu i savjetovanje u karijerama studentima pomaže da se što kvalitetnije pripreme za izlazak na tržište rada. Obvezna stručna praksa izvodi se u tvrtkama u Hrvatskoj i diljem svijeta. Inače je RIT poznat po tome što ima jedan od najstarijih i najvećih programa stručne prakse. Zanimljiva je činjenica da je, kad se u obzir uzmu svi diplomanti američkoga koledža dosad, kao i odrađeni sati prakse, na RIT Croatia je odrađeno više od 300 godina stručne prakse i to za više od 3000 kompanija!!

6. USPJEŠNI DIPLOMANTI - Više od 1800 diplomanata danas je uspješno u nizanju poslovnih rezultata. Većina ih radi na visokim pozicijama, no važnije od toga – rade poslove za koje su se školovali! Neki su zaposleni u velikim tvrtkama u Hrvatskoj poput Agrokora, T-HT-a, Ine, Dukata, Podravke, Zagrebačke banke, Adriatic Luxury Hotels, Valamar grupe, hotelskog lanca Starwood i dr. Neki su pak uspjeh izgradili u inozemstvu te rade diljem svijeta – od SAD-a, Europe i Australije pa sve do egzotičnih destinacija poput Karipskog otočja i Dubaija.   

7. VRIJEDNE STIPENDIJE - Kako bismo olakšali financiranje studija, velikom broju studenata osiguravamo vrijedne stipendije i financijske potpore. Prošle godine više od 60% studenta upisalo je studij s nekim oblikom financijske potpore. Sredstva pokrivaju 10% - 50% školarine i iskoristiva su za upis na stručne preddiplomske studije. Šanse da dobiješ stipendiju su velike – prijavi se!

Prijavi se putem OBRASCA ZA PRIJAVU  
Za više informacija javi nam se: admissions@croatia.rit.edu - tel: + 385 (0) 20 433 000, + 385 (0)1 643 9100.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?