A. Grdić o Škvariću: Nek´ crkne u tom zatvoru

A. Grdić o Škvariću: Nek´ crkne u tom zatvoru

SEDMOGODIŠNJA veza bivše missice Aleksandre Grdić i Virovitičanina Zlatka Škvarića naprasno je prekinuta prošlog vikenda nakon što je 33-godišnji Škvarić brutalno prebio roditelje 25-godišnje manekenke.

"Ništa nismo mogli, zvijer, podivljao je, napao je mamu i tatu i istukao ih na mrtvo ime, iz čista mira, napio se i krenuo na njih, počeo srati (prigovarati)....  Onda sam ja psa uzela i tu je bila teta. On je poludio, a kad je to napravio krenuo je prema nama i rekao je da će nas sve pobiti. Ali nije uspio jer ga je zaštekalo 10 policajaca..." - kazala je Aleksandra Grdić u ponedjeljak za Obiteljski radio.

Policijska stanica u Virovitici nalazi se nedaleko kuće Grdićevih gdje se Škvarićev ispad dogodio, pa su policajci uspjeli vrlo brzo spriječiti ostvarenje njegovih prijetnji. Aleksandra je nakon što je Škvarić podivljao, zaštitu potražila u obližnjoj tetinoj kući, dok je njena majka nakon udaraca uspjela otrčati u policijsku postaju po pomoć.

"Mama je otrčala po policiju, jer je on ispred policijske stanice zatukao tatu. Izvadio je baseball palicu i imao je bokser, nisam to vidjela niti znala da ga ima, ali dečko od sestre je rekao da mu ga je jednom pokazao. Nakon toga je mama uletjela u policiju, on je još jednom udario tatu palicom u glavu, policajci su istrčali van i krenuli su prema njemu, a on je s automobilom pokušao pobjeći ali su ga oni stigli i priveli ga." - rekla je Aleksandra.

Otkrila je i da je i sama ponekad znala dobiti poneki šamar od 8 godina starijeg Škvarića koji je nakon privođenja u virovitičku policiju prebačen u bjelovarski zatvor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"A mene, znao me udariti, šamar, ovo ono. Ma on je bolestan, bolestan na živce, znao me ošamariti pa mu je poslije bilo žao. Nije me (tukao) u posljednje vrijeme, ali prije me znao puknuti. Nisam ga nikad prijavila, ali rekla sam im (nakon incidenta) da me znao ošamariti. Psihopat, psihopat...." - ogorčena je bivša missica.

"Definitivno, ne želim čuti (za njega). Nek´ crkne dabogda, u tom zatvoru. Samo da mi tata ozdravi, ništa mi drugo nije bitno." - riječi su kojima je Aleksandra definitivno zaključila ovo poglavlje svojega života.

Index.hr/Obiteljski radio
Foto: D.P.


Obitelj Grdić snimljena nakon Aleksandrinog osvajanja titule Miss Hrvatske (Foto: Virovitica Online )

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara