Adlešić: Makarska ima sigurnu i stabilnu vlast

PREDSJEDNICA HSLS-a Đurđa Adlešić izjavila je danas da Grad Makarska ima sigurnu i stabilnu vlast koja treba i dalje voditi grad.

"Političke trgovine nema jer HSLS ne plaća ulazak u stranku, a u ranije dogovorenom koalicijskom partnerstvu svi ugovori ostaju i nadalje stabilni i punovažni, te kolegama iz oporbe predlažemo da se zajedno brinemo o problemima grada i makarskih građana", rekla je Adlešić na konferneciji za novinare kojoj je bio nazočan i makarski gradonačelnik Siniša Srzić koji je nedavno pristupio HSLS-u.

Ona je rekla kako će u najskorije vrijeme obaviti razgovore s političkim partnerima iz SDP-a očekujući pritom nastavak čvrste koalicije s obvezom da se dogovori poštuju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predsjednica HSLS-a je kazala kako je došla u Makarsku zbog građana Makarske i radi otklanjanja špekulacije što su se ovih dana pojavile u tisku, a vezane su uz potpisivanje pristupnice gradonačelnika Srzića HSLS-u.

"Razlog mog prelaska s Nezavisne liste u HSLS je iznalaženje kvalitetne suradnje s tom strankom te mogućnost da iza sebe u provedbi programa imam podršku stranke", rekao je Srzić koji je nedavno u Zagrebu potpisao pristupnicu HSLS-u.

Dodao je kako su i dalje makarski prioriteti koje će rješavati u zajednici s koalicijskim parterima sportska dvorana, groblje, poticajna stanogradnja i slično.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara