Adlešić: Svojim biračima za drugi krug neću ništa preporučiti

KANDIDATKINJA HSLS-a na predsjedničkim izborima Đurđa Adlešić na današnjoj konferenciji za novinare u Bjelovaru izrazila je zadovoljstvo svojim rezultatom postignutim na izborima, istaknuvši da su njezini birači pametni ljudi i znaju koga će u drugom krugu izabrati te da im ona neće ništa preporučiti.

"Da sam mislila da su drugi kandidati dobri, ne bih se kandidirala", rekla je dodavši da kada je riječ o drugom krugu izbora za predsjednika, njezino se stajalište ne mijenja, a "birači nisu ovce da idu kamo ih tjeraju gospodari".

Istaknula je da su kampanja i izbori vođeni u neprimjereno blagdansko vrijeme, ocijenivši da nije bilo prave prilike za sučeljavanje programa kandidata što bi joj, smatra ona, donijelo bolji rezultat. Unatoč tomu, rezultatom (2,68 posto) je zadovoljna, no ne i postotkom odaziva birača.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema mišljenju Đurđe Adlešić, dvoje kandidata koji će se sučeliti u drugom krugu nisu imali prepoznatljive programe i vodili su "bitku niskim udarcima".

Komentirajući svoje treće mjesto u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji (Adlešić je bjelovarska gradonačelnica), rekla je da joj je to dobar pokazatelj za predstojeće lokalne izbore koji će se održati u travnju, a za koje će se HSLS nakon stanke početi pripremati.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara