Adris grupa predstavila razvojne projekte

PREDSTAVNICI Adris grupe večeras su u Rovinju na multimedijskoj prezentaciji predstavili svoje dugoročne razvojne projekte izgradnju tvornice duhana u Kanfanaru i turističke cjeline u Rovinju.

U novu tvornicu će Adris grupa uložiti više od 100 milijuna eura, a u turističku cjelinu na predjelu Monte Mulini 50 milijuna eura, rekao je predsjednik Uprave Adris grupe iz Rovinja Ante Vlahović.

Time počinje investicijski ciklus vrijedan više od 2 milijarde kuna koliko Adris grupa planira uložiti u turizam do 2008. godine, svjesna kako će taj ciklus biti iznimno važan pokretač napretka cijele zajednice kao i same korporacije, rekao je novinarima glasnogovornik tvrtke Predrag Grubić.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pripreme za izgradnju nove tvornice kapaciteta godišnje proizvodnje od 20 milijardi cigareta su u tijeku, a imala bi biti u funkciji 2006. godine. Po svojoj tehničko-tehnološkoj opremljenosti i kapacitetima omogućit će vrhunsku kvalitetu proizvodnje u skladu s najstrožim standardima očuvanja okoliša, rekli su predstavnici Adris grupe.

Njome će se, rekli su, omogućiti daljnji gospodarski razvoj grada i regije, povećati konkurentnost TDR-a, a izmještanjem sadašnje tvornice duhana iz centra grada pripomoći će se daljem razvoju Rovinja kao vrhunske turističke destinacije.

Budući Adris grupa upravlja turističkim portfeljem destinacija u Rovinju i Vrsaru, nastoji ga promijeniti u korist više kvalitete. Izgradnjom jedinstvene turističke cjeline u predjelu Monte Mulini, kategorizaciju toga turističkog kompleksa će s dvije podići na četiri zvjezdice, rečeno je na prezentaciji.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara