Ajduković i Stanimirović osudili eksploziju

Predsjednik Zajedničkog vijeća općina Jovan Ajduković u današnjem priopćenju za javnost osudio je sinoćnju eksploziju ispred prostorija HSPa u Vukovaru u kojoj su ozlijeđene dvije osobe.

Ajduković u priopćenju navodi, kako se "ne radi ni o kakvom političkom napadu" te odbacuje "tezu da su počinitelji 'mladi Srbi'" jer oni, "imaju svoja imena i prezimena".

"Ovim putem javno osuđujem pripadnike srpske zajednice Zorana Ostojića, Milana Devedžića i Dragana Devedžića, kao neposredne sudionike u ovom incidentu" kaže Ajduković dodajući kako je do njega došlo zbog "konzumiranja veće količine alkohola".

Ajduković ujedno smatra kako, u interesu "međunacionalnog pomirenja i izgradnje građanskog povjerenja, taj i slične incidente mora osuditi cijela zajednica".
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Eksploziju ispred prostorija HSP-a u Vukovaru osudio je i predsjednik Samostalne demokratske srpske stranke (SDSS) Vojislav Stanimirović ocjenivši kako je riječ o "individualnom incidentu koji je za svaku osudu.

"Ne radi se o članovima naše stranke, niti incident ima političku pozadinu", tvrdi se u priopćenju. Stanimirović također izražava nadu da će počinitelji, sukladno zakonu, biti primjereno kažnjeni.

(Hina) xždra ydd

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara