Ako ste vidjeli ovog muškarca, hitno javite zagrebačkoj policiji

Ako ste vidjeli ovog muškarca, hitno javite zagrebačkoj policiji

Foto: PU zagrebačka

PU ZAGREBAČKA danas je objavila fotografije čovjeka kojeg se sumnjiči za kaznena djela teške krađe provaljivanjem i krivotvorenja isprava. Apel PU zagrebačke u nastavku prenosimo u cijelosti.

"Poštovani predstavnici medija,

na štetu 65-godišnjaka u svibnju i kolovozu 2015. godine, počinjena su kaznena djela teške krađe provaljivanjem i krivotvorenja isprava na način da je nepoznati počinitelj nakon provale u osobni automobil oštećenog otuđio poslovnu dokumentaciju i karticu koju je zlouporabio za iznos od više tisuća kuna.

Također je na štetu 56-godišnjaka počinjena provala u stan iz kojeg je nepoznati počinitelj otuđio nakit, pričinivši štetu od nekoliko stotina tisuća kuna. U privitku dostavljamo fotografije osobe koje potražujemo, a za koju se pretpostavlja da raspolaže saznanjima o navedenim kaznenim djelima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Opis tražene osobe

Radi se o:

- muškoj osobi starosti 25-30 godina, visine oko 175 cm, vitke tjelesne  građe, plave kraće kose sa bradicom,u trenutku počinjenja odjeven u crnu jaknu, plave traperice i bijele tenisice;

Molimo vas da putem svojih medija obavijestite građane da, ukoliko imaju korisne informacije o nepoznatom muškarcu s fotografija, o tome obavijeste najbližu policijsku postaju ili nam se jave na broj telefona 192 ili e-mailom na adresu zagrebacka@policija.hr".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara