Aktivni lopov u Čakovcu u jednom danu izvršio tri provale

Aktivni lopov u Čakovcu u jednom danu izvršio tri provale

Tekst: S.C.H.
Foto: Ilustracija

NEPOZNATI "marljivi" lopov krenuo je u pohod po pečenjarnicama i ugostiteljskim objektima u Čakovcu i okolici, kojima je u samo nekoliko sati nanio štetu od gotovo 6.000 kuna, objavila je danas Policijska uprava međimurska.

Prvo je u srijedu poslijepodne provalio u baraku u vlasništvu čakovečkog ugostiteljskog obrta "Pečenjara M", nasilno otvorivši vrata, a potom je iz kontejnera koji služi kao skladište ukrao razna alkoholna pića u vrijednosti od 500 kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Potom je iste večeri nepoznatim alatom razvalio daske na baraci u vlasništvu obrta "Pečenjarnica Ignis", iz koje je odnio pribor za jelo, čaše, plinsku bocu i agregat za struju, sve u vrijednosti od oko 5.000 kuna.

No plijen mu očito nije bio dovoljan pa se odmah potom odvezao do mjesta Gornji Kuršanec, gdje je nasilno ušao u baraku ugostiteljskog poduzeća "Kalkil", iz koje je ukrao DVD plejer vrijedan 300 kuna.

Ukupna šteta u sve tri provale procijenjena je na oko 5.800 kuna, a protiv nepoznatog počinitelja slijedi podnošenje kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara