Američka studentica ubila djecu pa se naoružana uputila na fakultet

DVOJE maloljetne djece nađeno je mrtvo u kući, nakon što ih je policija pronašla po okončanju talačke krize koja se događala nekoliko kilometara dalje, na fakultetu u Louisvilleu, SAD. Policija je izvijestila kako je zasad neimenovana studentica razoružana nakon talačke krize u kojoj nitko nije stradao, no odbijaju potvrditi kako je riječ o majci koja je prije toga ubila svoju djecu. 

Poziv policiji da se provjere djeca došla je od redara na sveučilištu.

Djeca još bila živa

Prvi čovjek policije u Lousvilleu Phil Russle, potvrdio je tek kako su djeca još bila živa kada su ih našli, no brzo su podlegli ranama od vatrenog oružja. Navodno im je pucano u glavu.

Da se uistinu na Fakultetu događala talačka drama, potvrdio je tamošnji dekan James Ramsey. Name, priznao je kako je djevojka bila student, te da su je nakon talačke krize odveli u psihijatrijsku bolnicu. O identitetu žene, kao i broju otetih studenata nitko nije htio govoriti.

No, susjeda Patty Schneider koja živi u neposrednoj blizini gdje su pronađena mrtva djeca, rekla je kako je riječ o dječaku koji je imao oko petnaest godina, te djevojčici oko 11 do 12 godina. "Bili su dobri susjedi, sve je ovo šok za nas", bilo je sve što je rekla.

Nakon policijskog očevida koji još uvijek traje, znati će se i više detalja o ovom slučaju  kao i motivima kako ubojstva, a tako i talačke krize.

I.Ć.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara