Američki košarkaš Harris prije smrti supruzi rekao da misli da je u opasnosti

BIVŠI košarkaš Washington Statea Tony Harris, čije je tijelo pronađeno u nedjelju u gustom šipražju centralnog Brazila nakon što je prije dva dana prijavljen njegov nestanak, prije smrti se, kako su kazali njegovi suigrači, menadžer tima za kojeg je igrao u Brazilu i njegova supruga, ponašao čudno.

Harris je inače bio član brazilske momčadi Universo iz Brasilije, a 1994. nastupao je za sveučilišnu momčad Washington Statea u NCAA-u.

Policija je njegovo beživotno tijelo pronašla u nedjelju nakon anonimne dojave. Harris je pronađen pokraj drveta s vezicama oko vrata.

Sumnja se kako je nesretni košarkaš počinio samoubojstvo.

No, ni sumnja da je ubijen nije otklonjena. U tom je slučaju mogao biti ili otrovan ili ubijen nasilno, kažu iz policije.

Nakon obdukcije, njegovo će tijelo biti vraćeno u SAD i predano obitelji. 37-godišnji Harris zadnji je put viđen prije dva tjedna, a prije nestanka, kako kažu njegovi suigrači i trener, ponašao se čudno. Za brazilski je Universo odigrao tek dvije utakmice.

Ricardo Olivera, menadžer tima, kazao je kako nisu imali vremena ni porazgovarati s njim kako priliči  te da su shvatili kako njegovo ponašanje nije bilo normalno. Olivera kaže kako se čudno ponašao i da je mislio kako "mu ljudi govore iza leđa".

Lori Harris, košarkaševa supruga koja živi u SAD-u, s njim je posljednji put razgovarala 3. studenog, dan prije njegova nestanka. Ona je kazala kako je Harris želio napustiti Brazil  te kako je bio uvjeren da je u opasnosti. Lori Harris trudna je već osam mjeseci s njihovim prvim djetetom.

Svjedoci kažu kako je Harris prije smrti otišao na dugo putovanje, uzevši taksi. Ostavio je odjeću i laptop u taksiju kada je otišao u Farmosu, selo u Goaiasu. Zadnji put je živ viđen 7. studenog.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara