Američki maturant ubio majku, djeda, baku, dva prijatelja, a zatim i sebe

NA DAN svoje maturalne proslave, 18-godišnji Scott Moody ubio je svoju majku, djeda, baku i dvojicu prijatelja u nezapamćenom zločinu koji je šokirao stanovnike malenog grada u blizini Columbusa, kao i cijelu Ameriku.

Policija iz Ohia izjavila je kako je mladić počinio višestruko ubojstvo u nedjelju u dvjema kućama, malo izvan gradića Bellefontainea. Mlađa sestra ubojice, 15-godišnja Stacy, ranjena je u nogu te je hospitalizirana u kritičnom stanju.

Tijelo Scotta Moodya nađeno je u kući, zajedno s tijelima njegovih prijatelja Megana Karusa (19) i Paigea Harshbargera (14), te tijelom njegove majke Sheri Shafer (37).

Stacy su pronašli u kuhinji, odakle je uspjela nazvati svoju polusestru, koja je pak obavijestila policiju. Djed i baka pronađeni su u drugoj kući, udaljenoj nešto manje od pola kilometra.

Šerif Michael Henry, koji vodi slučaj, rekao je kako motiv ubojstva nije poznat. Zna se samo kako je najvjerojatnije počeo u djedovoj kući između 7 i 10 sati ujutro, a žrtve su uhvaćene na spavanju.

Pronađen je i pištolj, koji je poslan na testiranje. Scott Moody i Megan Karus trebali su maturirati u Riverside srednjoj školi u blizini De Graffa, u Ohiou.

Stanovnici Bellefontainea užasnuti su zločinom, a susjedi u nevjerici pokušavaju shvatiti što se dogodilo.

"Ovo je za sve nas velika tragedija, i ne mogu zamisliti što naši inače vrlo dragi i mirni susjedi upravo proživljavaju."- izjavila je susjeda Iris Angle.

U policiji još čekaju nalaz obdukcije.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara