Američki odvjetnik nožem ubio susjeda koji je navodno zlostavljao njegovu dvogodišnju kćer

29-GODIŠNJI odvjetnik Johnathon Edington je u ponedjeljak s više od dvanaest uboda nožem usmrtio svog 58-godišnjeg susjeda Barrya Jamesa, javila je agencija Associated Press. Povod brutalnom ubojstvu bila je informacija o navodnom Jamesovom zlostavljanju dvogodišnje Edingtonove kćeri.

Edington je promptno uhićen, pritvoren i optužen za ubojstvo i provalu (u Jamesovu sobu ušao je kroz prozor), da bi u srijedu bio pušten uz jamčevinu od milijun dolara.

Ubojstvo se dogodilo u gradu Fairfieldu u saveznoj državi Connecticut, a policijski narednik Gary MacNamara je AP-u kazao kako nije zaprimljena nikakva prijava o navodnom zlostavljanju dvogodišnje kćeri supružnika Edington. "Nemamo nikakvih indikacija o tome je li ta informacija istinita ili lažna." - kazao je MacNamara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odvjetnik Johnatona Edingtona, Michael Sherman, kazao je kako je informaciju o navodnom zlostavljanju njegov klijent saznao od svoje supruge.

"Kćer je majci prenijela informaciju koja je bila alarmantna i krajnje uznemirujuća, a majka ju je prenijela svom mužu." - kazao je Sherman.

Tijelo Barrya Jamesa, kojeg je Edington više od dvanaest puta ubo nožem u prsa, našla je Jamesova 87-godišnja majka. Policija je, ispitujući susjede o ubojstvu, zatekla Edingtona kako stoji nad sudoperom s velikim kuhinjskim nožem u rukama. Oko 29-godišnjeg bilo je puno krvi, javlja AP.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara