Američki odvjetnik ubio ženu i dvoje djece, a zatim presudio i sebi

Američki odvjetnik ubio ženu i dvoje djece, a zatim presudio i sebi

Foto: New York Daily News

PRIJE nego što je sebi presudio pucnjem u glavu, odvjetnik Samuel Friedlander iz Westchestera ubio je svoje dvoje maloljetne djece i suprugu, piše New York Daily News.

Bračni je par u istoj kući živio u odvojenim spavaćim sobama jer su supružnici pokrenuli brakorazvodnu parnicu. U četvrtak su se trebali pojaviti na sudskom ročištu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
50-godišnji rastrojeni muškarac prvo je hicima iz puške ubio svoju usnulu djecu, desetogodišnju Molly i osmogodišnjeg Gregoryja. Zatim ih je prekrio dekicom.

Amy, svoju 46-godišnju suprugu s kojoj je u braku bio od 2000. godine ubio je komadom pokućstva. Policija je otkrila tragove borbe.

Nakon što je pobio cijelu obitelj, Friedlander se spustio u nedovršeni podrum i pucao si u glavu. Nije ostavio oproštajnu poruku.

Njegovi poznanici rekli su kako se muškarčevo ponašanje u proteklih nekoliko tjedana izrazito promijenilo, a policija je tijela otkrila u utorak oko tri popodne, nakon što Amyna kolegica iz banke u kojoj je žrtva radila kao potpredsjednica nije s njom mogla stupiti u kontakt.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara