Amerikanac izbo oca 199 puta, rasjekao ga na komade i njegovo tijelo poslužio kojotima

20-GODIŠNJI amerikanac policiji je priznao da je ubio svog oca nakon što ga je ovaj silovao. Jeremiah Berry svog je oca upucao, ogulio mu kožu i otkinuo glavu nakon čega je njegovo tijelo bacio kojotima, stoji u sudskim dokumentima koji su procurili u američke medije.

Berry je prošli tjedan optužen za ubojstvo drugog stupnja. Potraga za 42-godišnjim Jackom Berryjem počela je 28. travnja nakon što su članovi obitelji prijavili njegov nestanak. Uskoro su u pustinji kraj gradića Corteza u Coloradu pronađeni dijelovi tijela.

Jeremiah Berry uskoro je policiji priznao svoj zločin. Mladić je kazao kako mu je otac 19. veljače rekao kako je dobio naređenje od Boga da natjera Jeremiaha na promjenu spola i postane njegova žena. Uskoro nakon toga, otac ga je silovao prijeteći mu kako će ga "odvesti u planine i pretvoriti u svoju djevojku". Također mu je prijetio da će ga ubiti.

Jeremiah je svog oca najprije upucao u glavu, a zatim ga je 199 puta izbo nožem i sjekirom ga nasjekao na komade, ali tek nakon što mu je ogulio kožu. Ostatke je zatim dao kojotima.

J.C.
Foto: ABC News

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara