Amerikanac odgrizao uho partneru bivše djevojke, izazvao nesreću u kojoj mu je stradao sin

Tekst: F.M.
Foto: turnto10.com


LJUBOMORA je dovela do serije bizarnih nesreće u Providenceu, najvećeg gradu američke savezne države Rhode Island. Jedan je muškarac odgrizao uho novom partneru bivše djevojke i prouzročio prometnu nesreću u kojoj mu je nastradao sin.

39-godišnji Dennis Erickson pošten je uz jamčevinu od 25,000 dolara. Njegov sin, Prince, završio je u bolnici s dvije slomljene noge, a novi partner njegove bivše djevojke, 54-godišnji Devine Umoh, morao je otići na plastičnu operaciju na kojoj su mu ponovno prišili uho.

Incident

Erickson je krivac za cijelu seriju nesreća. On je vidio majku svoje djece, 33-godišnju Bindu Mason, u gradu s drugim muškarcem. Erickson kaže kako je vjenčan s Mason, ali ona je rekla kako je veza prekinuta prije godinu dana i kako ih vežu samo djeca. Erickson i Bindu su 2003. doselili u SAD iz Obale Bjelokosti.

Bindu i Prince su izašli u grad s Umohom, tražeći stan za iznajmljivanje. Bindu je otišla gledati stan, a Umoh i mali Prince čekali su u automobilu. Tada je Bindu vidjela Ericksona kako je dotrčao do automobila i počeo udarati Umoha u lice kroz otvoren prozor.

Nastradao dječak

Bindu je pokušala zaustaviti svog bivšeg partnera, ali ju je on odgurnuo, nagnuo se kroz prozor automobila i ugrizao Umoha za uho. Umoh je pokušao pobjeći automobilom, ali je mali Prince otvorio vrata i ispao van. Završio je ispod kotača i pregažen je.

Umoh je u automobilu zakačio još dva automobila, i zaustavio se blizu obližnje trgovine. Kasnije je odveden u bolnicu da bi mu prišili uho, a mali Prince završio je s dvije slomljene noge.

Erickson je pobjegao i uhićen je tek sljedeći dan. Prijeti mu kazna za izazivanje nereda i napad.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara