Amerikanac pucao u robnoj kući i ranio dvoje ljudi

24-GODIŠNJI Amerikanac Robert Bonelli uhićen je rano jutros po lokalnom vremenu nakon što je u nedjelju navečer pucao iz jurišne puške po posjetiteljima robne kuće  Hudson Valley u američkom gradu Kingstonu.

Bonelli je nakon uhićenja sproveden u Okružni zatvor Ulster, a policija je protiv njega podignula optužnicu zbog napada prvog i drugog stupnja, te nepromišljenog ugrožavanja ljudi, kojega je posljedica ranjavanje dvoje ljudi.

Prema policijskom izvještaju, mladić je otvorio vatru iz jurišne puške u prepunom trgovačkom centru Hudson Valley. Nakon što je ispalio nekoliko hitaca prema kupcima, uputio se prema hodniku centra, te ispalio još nekoliko hitaca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon toga ostao je bez streljiva pa je pušku položio na pod, a zatim su ga ščepala dvojica djelatnika centra Hudson Valley.

U pucnjavi su pogođeni 20-godišnji regrut američke Nacionalne Garde, koji je teško ranjen u nogu. Neslužbene informacije govore da bi mladi regrut mogao izgubiti nogu, ali bolnica u koju je primljen zasad nije potvrdila ovu informaciju.

Druga žrtva pucnjave je 56-godišnja žena koja je zadobila lakše ozljede u lijevu ruku, bedru i nogu. Drugim dvjema osobama su u pucnjavi srećom prostrijeljene samo nogavice i nemaju tjelesnih ozljeda.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara