Amerikanac ubio punicu, suprugu, troje djece i sebe zbog financijskih problema

Amerikanac ubio punicu, suprugu, troje djece i sebe zbog financijskih problema

NEZAPOSLENI 45-godišnji Amerikanac iz Los Angelesa hicima iz pištolja ubio je svoju suprugu, troje djece i punicu, da bi naposljetku presudio istim pištoljem i sam sebi. Policija je tijela obitelji, koja je ubijena u subotu oko 18 sati po lokalnom vremenu, pronašla jučer, nakon što se ubijena 39-godišnja žena nije pojavila na poslu.

Prilikom ulaska u kuću policija je pronašla tijelo 70-godišnje punice, koja je ubijena u krevetu. U ostalim sobama u kući policija je pronašla tijela ostalih ukućana te tijelo ubojice, pored kojega se nalazio i pištolj. Policija nije htjela objaviti imena ubijenih članova obitelji, dok istraga službeno ne završi, prenosi Fox News.

Ostavio poruke i oporuku

Ubijeno troje djece bili su u dobi od sedam, 12 i 19 godina, kazao je zamjenik ravnatelja policije Michel Moore. Policija je pronašla i omotnice s porukama ubojice, a koje su bile namijenjene rođacima i bližim prijateljima, a također je pronađena i oporuka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ubojica je diplomirani ekonomist, koji je prethodno radio za tvrtke PricewaterhouseCoopers i Sony Pictures, i koji je već nekoliko mjeseci bio nezaposlen. U porukama je navedeno kako otac priznaje postojanje financijskih problema te preuzima odgovornost za ubojstvo svoje obitelji.

"Vjerujemo kako je postao očajan zbog trenutačne financijske situacije u kojoj se nalazila njegova obitelj", kazao je Moore. Dodao je na kraju kako otac nije imao nikakvih psihičkih poremećaja te kako ne postoje bilo kakvi dokumenti koji bi potvrdili da se bilo kad zbog istih liječio.

K.S.
Foto: Fox News

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara