Amerikanac uhvaćen u seksu sa stolom za piknik

Amerikanac uhvaćen u seksu sa stolom za piknik

JEDAN Amerikanac suočen je s optužbom za nedolično ponašanje u javnosti nakon što je snimljen kako se seksa sa stolom za piknik javlja Telegraph. Policija navodi kako je Art Price Jr. viđen kako spolno opći s namještajem tijekom četiri dana, a posljednji puta 14. ožujka, kada ga je za potrebe dokazivanja, kamerom snimio susjed.

Navodni se incident dogodio na mjestu blizu škole u gradu Bellevue, u saveznoj državi Ohio, usred bijela dana. Anonimni je susjed rekao kako je vidio Pricea da prevrće okrugli metalni stol, prije nego li je započeo seks s istim.

"Bio je potpuno gol. Upotrijebio je rupu za suncobran na sredini stola i seksao se sa stolom. Misliš da si sve vidio u životu i onda se dogodi ovakvo što", rekao je lokalni policijski kapetan Matt Johnson i dodao kako nikad prije nije vidio nešto slično.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Drugi susjed, Brice Jacobs, rekao je lokalnim reporterima kako se gnuša zbog činjenice da Price nije odmah završio u zatvoru. "On bi to mogao ponoviti. Gol, a tako blizu školi. Ne bi trebalo takvo što tolerirati", dodao je.

Price, koji ima 40 godina, je navodno oženjen i ima troje djece školske dobi.

B.V.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara