Amerikanka izgubila listić s dobitkom od 162 milijuna dolara

AMERIKANKA iz Clevelanda prijavila je policiji da je izgubila dobitni lutrijski listić s iznosom od 162 milijuna dolara.

Elecia Battle je prijavila policiji da je prošloga tjedna izlazeći iz prodavaonice ispustila torbicu i izgubila lutrijski listić koji je netom kupila i ispunila. Nakon izvlačenja nesretnica je utvrdila da je listić imao dobitne brojeve za jackpot od 162 milijuna dolara. Dobitni brojevi Mega Ball lutrije, naime, predstavljali su rođendane članova njezine obitelji.

Policija drži uvjerljivom cijelu priču, ali za nju nema nikakvih dokaza osim riječi Elecije Battle. Koliko god bila uvjerljiva njezina priča, ona joj ništa neće pomoći. Ukoliko netko pronađe navodno izgubljeni listić, polaže i pravo na dobitak.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što se vijest proširila, već su viđeni ljudi kako na parkiralištu ispred te prodavaonice tragaju za svojom srećom. Ako se u narednih šest mjeseci nitko ne javi s dobitnim listićem, najveći dobitak u povijesti savezne države Ohio bit će podijeljen između 11 država u kojima se igra Mega Ball.Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara