Amerikanka ogorčena jer je na aerodromu morala skinuti piercing s bradavice

Amerikanka ogorčena jer je na aerodromu morala skinuti piercing s bradavice

ŽENA iz Teksasa smatra da ju je osiguranje u zračnoj luci prisililo da skine piercing na bradavici zbog čega traži ispriku te istragu Udruge za ljudska prava.

"Ne bih to iskustvo poželjela nikome. To je bila noćna mora i nitko ne zaslužuje da se prema njemu odnosi na takav način", izjavila je 37-godišnja Mandi Hamlin koju su agenti zaustavili nakon što je bez problema prošla kroz detektor metala, javlja AP.

Agentica je zatim preko nje prešla s ručnim detektorom koji je zazvonio oko njenih grudi. Hamlin je objasnila agentici da ima probušenu bradavicu, na što je ova pozvala kolegu koji joj je kazao da mora ukloniti nakit.

Hamlin im je kazala da to nije moguće i upitala može li pokazati piercing agentici u privatnoj prostoriji. No, kazali su joj da se ne može ukrcati na avion sve dok ne skine nakit. Odveli su je iza zastora gdje je morala skinuti piercing.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moja klijentica im je plačući govorila da ih ne može skinuti bez kliješta na što su joj agenti dali neka mala", kazala je odvjetnica Gloria Allred. Nakon bolne procedure agenti sigurnosti su je ponovno pregledali na detektoru i pustili, iako je još uvijek imala piercing i na pupku.

U Upravi agencije za sigurnost kazali su da još moraju provjeriti cijeli događaj.

J.M.
Foto: Arhiva

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara