Amerikanka trogodišnju unuku vozila na krovu automobila: Trebalo joj je svježeg zraka

NAKON što ju je zaustavila policija, 54-godišnja Brenda Bouschet, koja je na krovu svog Lexusa vozila trogodišnju unuku, mirno je šokiranom policajcu rekla: "Djetetu je trebalo malo svježeg zraka, a i dobro se zabavlja. Uostalom, vozim polako i držim je za nogu".

Glasnogovornica policije u Marathonu, u američkoj saveznoj državi Florida, Becky Herrin, rekla je kako Bouschet i dalje ne shvaća gdje je pogriješila. Policija je protiv nje podnijela prijavu zbog zlostavljanja djeteta.

Bouschet smatra kako ju je policija bezrazložno privela i kazneno je prijavila: "Od buhe su napravili slona. Sad ispada kao da sam jurila uokolo, vozeći dijete na krovu. Svatko tko me imalo poznaje, zna da sam ipak puno pametnija od toga. Brzinomjer čak nije ništa očitavao. Automobil se jedva kretao. Tom brzinom kojom sam vozila po parkiralištu mogu i hodati. Ona je moja unuka i obožavam je te joj ne bi naudila".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Majka djevojčice, Carly Lobsinger, je rekla: "Dobro, možda je moja mama i napravila manju pogrešku, no sve to je prenapuhano. Pretvorena je u zlostavljača djeteta, a noć je provela u pritvoru. Nadam se da će optužbe protiv nje biti odbačene".

I.M.
Foto: Local10.com

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara