Amerikanka tuži Mraovića zbog klevete i traži 700.000 dolara odštete

ILISHA JARETT, američka košarkašica koja je optužila gospićkog poduzetnika Josu Mraovića da ju je pokušao silovati, ovoga puta odlučila se tužiti ga zbog klevete.

Tekst koji je izašao u Hrvatskom listu naljutio je 28-godišnju košarkašicu. Novi list prenosi najzanimljiviji dio zbog kojeg je podnesena tužba Općinskom sudu u Gospiću.

"Uostalom da sam i htio s Ilishom spavati, ne bih je trebao napasti jer se zna da je nju mogao imati tko god je htio" - rekao je tada Mraović i dodao: "To uopće nije tajna i to će vam potvrditi svatko u Gospiću. Pa nju je mogao imati svatko."

Odvjetnik Ilishe Jarett, Dragan Jovanović, rekao je da te klevete izlaze izvan kulturnog i civiliziranog ponašanja, te su se odlučili na tužbu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tužiteljica je pretrpjela strašan šok, jake duševne boli i intenzivni strah za svoju budućnost, a ugrožena je i njena košarkaška karijera. Kako doznaje Novi list, košarkašica je otkazala sve svoje nastupe za ovu godinu, a vjerojatno i na dulji period, jer joj je Mraovićevim lažima srušeno sve što je dugo stvarala.

Košarkašica je tužila i izdavača Hrvatskog lista, Dogmu press iz Zadra, jer su neprovjeravajući njene izjave naštetili njenom ugledu u Hrvatskoj, ali i Americi gdje se list distribuira. Navodno su ove objede došle i do njene obitelji u Americi.

Zanimljiivo je da je i Mraović nedavo tužio neke novine, također zbog klevete, i traži odštetu u više milijunskim iznosima.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara