Amerikanka ubijena na mjestu pogibije brata prije četiri godine

Amerikanka ubijena na mjestu pogibije brata prije četiri godine

20-GODIŠNJA Analicia Perry ubijena je hicima iz vatrenog oružja točno na četvrtu godišnjicu bratovog ubojstva, otprilike na istom mjestu i u isto doba dana kad i on, dok je palila svijeće u znak sjećanja na njegovu pogibiju, objavila je u ponedjeljak bostonska policija.

Ubijena je u subotu oko 22.30 u bostonskoj četvrti Roxburyju u jednosmjernoj ulici, nedaleko od velike postaje gradskog prijevoza i sjedišta bostonske policije.

Policija nije željela otkriti identitet žrtve, ali su Analiciju Perry identificirali prijatelji i jedan član obitelji. Imala je četverogodišnju kćer i živjela je s majkom i sestrom ni dva kilometra od mjesta gdje joj je ubijen brat.

"Što će sad reći toj djevojčici, kojoj su samo četiri godine? Ovo je zastrašujuće", rekla je Cleatha Rainey, čija je kći bila prijateljica s Analicijinom.

Robert Perry je imao 26 godina kad je 22. srpnja 2002. ubijen s više hitaca iz vatrenog oružja na nogostupu nedaleko od zgrade u kojoj je stanovao. Policija je otkrila čovjeka za kojeg je tvrdila da ga je ubio, ali on nikad nije uhićen, a poslije je i sam pronađen ustrijeljen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo je suludo. Kako se to dogodilo - isti dan, na istom mjestu, četiri godine poslije...? Svi mislimo da je riječ o mori iz koje ćemo se probuditi", izjavila je Analicijina sestra Chyneatha Perry.

Chyneatha je rekla da je u subotu, kao i svake godine, zajedno sa sestrom obilježila godišnjicu bratove pogibije, paleći svijeće i polažući njegove fotografije na mjestu ubojstva.

"Bilo je vjetrovito i ona je poslije, vozeći se tom ulicom, vidjela da su se svijeće ugasile. Otišla je do sestre, ostavila kćer i vratila se ovamo. Bila je na koljenima, paleći svijeću, kad se to dogodilo", rekla je Chyneatha Perry, čija je sestra namjeravala upisati koledž, jer je željela biti medicinska sestra.

Policija zasad ne zna ni počinitelja ni razlog ubojstva.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara