Amerikanka ubila troje djece

Amerikanka ubila troje djece

POLICIJA je pronašla mrtva tijela troje malodobne djece poslagane jedno do drugog na krevetu u obiteljskoj kući u gradiću De Quuenu u američkoj državi Kanzas, a policija pretpostavlja kako ih je njihova majka ugušila.

Policija je pronašla ubijenu djecu nakon što ih je nazvao njihov otac iz New Yorka i kazao kako je supruga priznala ubojstvo, javlja CNN.

43-godišnja Paula Eleazar Mendez odvezena je u bolnicu, od kuda će biti prebačena u zatvor gdje će se suočiti s optužbom za trostruko ubojstvo.

Policija je pronašla tijela šestogodišnjih blizanaca i njihove osmogodišnje sestre.

"Zašto baš djeca? To je strahovito i tužno i ne postoji ništa gore." - kazao je istražitelj Chris Brackett.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Otac ubijene djece Arthuro Morales, zaposlen je kao građevinarski radnik u New Yorku, a u Arkanzas su preselili jer su smatrali da je to sigurnije mjesto za njihovu djecu.

"Bili su poput ostale djece, pametni i veseli. Ne mogu vjerovati da je to učinila." - kazala je Salvador Marquez iz crkve St. Barbara, koju je majka ubojica svake nedjelje sa svojom djecom posjećivala.

Lokalni mediji javljaju kako na licima djece nisu pronađeni tragovi gušenja te da će se obdukcijom doznati je li majka otrovala ili ugušila svoju djecu. Motiv zločina policiji nije poznat.

S.H./CNN/Texarkana Gazette

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara