Ana Magaš: Branila sam goli život, ispričavam se

ANA MAGAŠ je jučer izašla iz  zatvora nakon što je više od tri godine i tri mjeseca odležala u zatvoru za ubojstvo svog supruga Lucijana Magaša te je dala intervju za HTV, iako su se sve televizije natjecale za ovaj razgovor. U intervjuu je Magaš kazala kako je svjesna da je čeka teška borba za sina Lovru. 

"Zagrlila sam majku i rođaka te im rekla 'ajmo ća u Zadar'", rekla je Ana o prvim trenucima nakon izlaska iz zatvora u Požegi. No, iznenadila ju je velika pozornost medija oko njenog izlaska iz zatvora. Željela je povratak svojoj obitelji i normalnom životu sačuvati samo za sebe.

No, Ana Magaš koja je vidljivo deblja ali nasmiješena i vedra, svjesna je uloge medija te je zahvalna svima njima.

"Moram paziti što se tiče tih medija zbog dobrobiti svog djeteta jer ga moram zaštiti i osigurati. Ne bih htjela izlaziti u javnost, ja sam obična. Velika hvala medijima koji su objektivno izvještavali o mom slučaju, bili su mi velika potpora", rekla je na kraju razgovora Ana Magaš.

Još ne zna gdje će živjeti i raditi, a najviše se veseli vremenu koje će provesti sa svojom obitelji. Navodno ima dvije ponude za posao, jednu u Zagrebu i jednu u Zadru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Isprika obitelji Magaš

Ana Magaš je dala intervju i Slobodnoj Dalmaciji koji će biti objavljen sutra u tiskanom izdanju. U najavi cijelog intervjua Slobodna Dalmacija javlja da se u razgovoru Ana Magaš ispričala i obitelji Magaš.

"Branila sam goli život, ali ispričavam se", rekla je Ana uz poruku kao će čim prije posjetiti Lucijanov grob.

Ana Magaš jre jučer  organizirala intervju za medije koje je sama izabrala u kako se navodi, okolici Zadra. Svi ostali novinari su danonoćno čekali ispred njene kuće dva dana za redom, te bezuspješno pokušavali doći donje ili njene majke Dijane Batković.

D.M.
Foto: HTV

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara