Ana Magaš kreće u borbu za skrbništvo, sin je ne želi vidjeti

OBITELJ ubijenog Lucijana Magaša najavila je kako će od Ane Magaš tražiti dva milijuna kuna odštete zbog njegovog ubojstva, a Ana od toga ne bježi.

"Znam da im moram plaćati odštetu. Dio moje plaće nakon što se zaposlim ići će njima", kazala je Ana koja nekoliko ponuda za posao već ima, a vjerojatno će prihvatiti jednu u Zagrebu.

Ali prije svega je čeka borba za skrbništvo nad svojim maloljetnim sinom Lovrom, za kojeg se trenutno brine majka njenog supruga Bruna Magaš. Ana je već obavila sastanak u Centru za socijalnu skrb, koji ipak neće organizirati sastanak između nje i Lovre. Ravnatelj Centra za socijalnu skrb Tomislav Orović najavio je kako se taj sastanak ne može održati sve dok joj to sud ne odobri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Socijalni radnici Ani Magaš su objasnili kako trenutno ne može predati zahtjev za skrbništvom, ali njena će odvjetnica to učiniti čim se zadovolje svi potrebni uvjeti. Zahtjev će biti upućen Općinskom sudu, koji će zatim odlučiti s kim će Lovre živjeti. U sudskom će postupku i dječak imati pravo glasa, a ukoliko Lovre odluči da želi živjeti s majkom sud će vjerojatno uslišati njegovu želju. No, prema dosadašnjim informacijama, dječak zasad ne želi vidjeti svoju majku.

P.V.
Foto: HRT

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara