ANIMIRANA "LEGENDA O MEDVJEDU" SINKRONIZIRANA NA HRVATSKI

Continental film priprema sinkronizaciju na hrvatski novog Disneyjeva kinonaslova animiranog filma "Legenda o medvjedu" ("Brother Bear") , koji je u SADu dobio odlične kritike te ostvario zapažen uspjeh u kinodvoranama širom svijeta. L

Posebna je zanimljivost što su glasove dvojici komičnih likova, sjevernoameričkim losovima, posudili popularni rapper Edo Maajka i rocker Davor Gobac, dok pjesme Phila Collinsa u prepjevu Davora Slamniga izvodi glazbena legenda Oliver Dragojević.

Veliki uspjesi sinkronizacije na hrvatski jezik koje su ostvarili filmovi "Kralj lavova" (DVD/VHS) i "Potraga za Nemom" (prvi Disneyjev sinkronizirani film u kinima), uvjerili su nas u postojanje velikog zanimanja za sinkronizaciju, pod uvjetom da je ona profesionalno napravljena i originalno koncipirana, piše u priopćenju distributera Continental filma od utorka.

Priča koja se odigrava u prethistoriji nenametljivo usađuje najmlađem naraštaju osjećaj za toleranciju i razumijevanje. Uvjeren da mu je brata Sitku ubio medvjed, mladi Kenai se osvećuje, ali se pritom i sam pretvara u medvjeda. Ubrzo se uvjeri da su u životinjskom svijetu stvari postavljene drukčije nego u ljudskom: uputi se prema planini koja bi ga mogla razriješiti čarolije, a prijatelje-suputnike dobiva u medvjediću Kodi i duhovitom paru losova, Bobiju i Rudiju.

Legenda o medvjedu kreće u hrvatsku kinodistribuciju 8. travnja.

(Hina) xbnš ybnš

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara