Anteo Milos novi gradonačelnik Novigrada

NOVI gradonačelnik Novigrada je Anteo Milos iz redova IDS-a, dok će funkciju predsjednika Gradskog vijeća Novigrada u idućih godinu i pol dana do redovnih izbora obnašati Valter Lazarić, također iz IDS-a, odlučeno je na večerašnjoj konstituirajućoj sjednici novigradskog Gradskog vijeća.

Novo Gradsko vijeće izabrano je na izvanrednim izborima 16. veljače.

Novoizabrani gradonačelnik Anteo Milos je, obraćajući se vijećnicima, rekao kako je Novigradu nakon osmomjesečne krize potrebno zajedništvo.

Govoreći o sastavu gradskog Poglavarstva, rekao je kako je ovaj put politika ostala izvan Poglavarstva, jer je jedino on član neke stranke, dok su ostali članovi Poglavarstva stručnjaci.

"Rad novog Poglavarstva bit će transparentan, bit će uključeni i sami građani koji će dati svoj doprinos u oživljavanju Novigrada", zaključio je gradonačelnik Antel Milos.

U novom Gradskom vijeću IDS ima osam od ukupno petnaest mjesta, dva vijećnika dobila je nezavisna gradska lista Elija Mohorovića a po jednog HDZ, IDF, HSS, nezavisna lista Željka Rakamarića i nezavisna lista Mira Perića.Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara