Anto Kovačević: HDZ neće moći bez nas

NOSITELJ liste koalicije HKDU-HČSP u IX. izbornoj jedinici Anto Kovačević izjavio je danas na predstavljanju kandidata u Kninu da mu je žao što HDZ nije s njima, ali, procijenio je, sigurno je da HDZ nakon izbora neće moći bez njih.

Na predizbornom skupu na Trgu Ante Starčevića pozvao je birače da glasuju za one koji su dosad pokazali vjerodostojnost i zastupali njihove interese bez dlake na jeziku i čistih ruku. Hrvate u Kninu i one prognane iz BiH koji su se doselili, te one koji su ostali ili se vratili u državu u kojoj su konstitutivan narod Kovačević je pozvao da izaberu onoga tko ih je dosad najglasnije zastupao braneći njihove interese i dostojanstvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
U Anti Kovačeviću, izjavio je sam za sebe, dobit će najodgovornijega, najglasnijega i najodlučnijeg zagovornika.

Kandidat koalicije HKDU-HČSP u IX. izbornoj jedinici Tadija Barun rekao je kako je tužan što ne nastupaju zajedno s "velikim bratom HDZ-om" iako su te dvije stranke, dodao je, učinile sve da "dođe do koalicije državotvornih stranaka".

Izjavio je kako očekuje da će ipak "oni zajedno Hrvatsku osloboditi od komunista, od onih koji rastaču zemlju i uništavaju sve naše svetinje". Samo tako, poručio je, možemo spriječiti nacionalnu izdaju i rasprodaju Hrvatske. Hrvatima prognanima iz BiH obećao je da se, kada dođu na vlast, nijedan Srbin neće vratiti u Knin dok se svi Hrvati ne vrate na svoja vjekovna ognjišta.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara