Antonia Balek tvrdi da je zovu njemački paraolimpijci, Nijemci to negiraju

Antonia Balek tvrdi da je zovu njemački paraolimpijci, Nijemci to negiraju

"RAZOČARANA sam svime što se dogodilo nakon mog povratka iz Pekinga i još uvijek ne mogu vjerovati na što su sve neki ljudi spremni. Mislim u prvom redu na vodstvo Paraolimpijskog odbora, čije me je ponašanje šokiralo. Zbog svega toga ozbiljno razmišljam o prihvaćanju ponude koju sam nedavno dobila iz sportskih krugova u Njemačkoj, da se pridružim njihovim paraolimpijcima", rekla je Antonia Balek za Slobodnu Dalmaciju.

Balek kaže kako je u četvrtak navečer zadnji put telefonski razgovarala s Odborom koji se javno ogradio od njenih izjava i poručio joj da bi se trebala izjasniti o prijedlozima za raspodjelu nagrada i o Jakeljiću, od čega je krenuo sukob. "Na to sam im odgovorila da sam o tome sve rekla", kaže Balek.

No, mediji javljaju kako sportski direktor Njemačkog sportskog saveza invalidnih osoba Frank Thomas Hartleb ništa ne zna o cijeloj priči. Nijemci nisu zvali Antoniju Balek da nastupa za njih, niti bi je zvali dok se optužbe u Hrvatskoj ne riješe, kaže Hartleb, ali dodaje kako je moguće da ju je zvao neki od 4000 njemačkih klubova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Antonia Balek je suspendirana i nalazi se pod istragom Hrvatskog paraolimpijskog odbora zbog proturječnih izjava koje je davala nakon njenog povratka iz Pekinga, a kada se čak pojavila i sumnja u njenu invalidnost.

J.C.
Foto: Xinhua

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara