Arafat pao u još dublju komu

Arafat pao u još dublju komu
PALESTINSKI čelnik Jaser Arafat tijekom noći pao je u još dublju komu i njegovo se stanje dodatno pogoršalo, rekao je u utorak novinarima okupljenim ispred francuske vojne bolnice Percy dr. Christian Estripeau, prenosi Reuters.

"Komatozno stanje zbog kojega je Jaser Arafat prebačen na odjel intenzivne skrbi pogoršalo se, pacijent je pao u još dublju komu", rekao je dr. Estripeau zadužen za brigu o palestinskom predsjedniku koji je ondje primljen prije dvanaest dana.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vijest o pogoršanju zdravstvenog stanja palestinskog čelnika uslijedila nedugo nakon što je članica palestinskog izaslanstva Leila Šahid novinarima rekla kako je plan o posjetu visokih palestinskih dužnosnika Arafatu koji su doputovali u Pariz i dalje aktualan te je spomenula i njihov mogući susret s Arafatovom suprugom Suhom, izvijestila je dpa.

No, nakon izvješća dr. Estripeaua neizvjesno je hoće li premijer Ahmed Korei, glavni tajnik PLO-a Mahmud Abas, ministar vanjskih poslova Nabil Šaat i predsjednik palestinskog parlamenta Ruhi Fatuh moći posjetiti Jasera Arafata.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara